top of page

Skagen Gaard gjenopptar driften igjen etter renovering

Please reload

Opplevelser og aktiviteter

Skagen Gård ligger rett ved Saltstraumen. I naturskjønne omgivelser er det mange muligheter for flere aktiviteter og opplevelser.

Kajakkpadling

Nordland kalles verdens vakreste kyst og er den mest øyrike delen av Norge. Med Bodø som base finner du råflott terreng for kajakkpadling. Vi tilbyr  halv- og heldagsturer med guide. Havpadling i Bodø kan du prøve selv om du ikke har holdt i en åre før.

 

 Copyright: Ernst Furuhatt / www.nordnorge.com / Bodø

Brevandring på Svartisen

 

En guidet tur på Svartisen er et eventyr som de fleste kan være med på. En tur til Svartisen gjør du fint som en dagstur fra Skagen Gaard. Utstyrt med tau, isøks og stegjern får du oppleve den vakre blåisen.

 

 

 

Copyright: Roger Arnesen / Nordland Turselskap / Meløy

Ridetur med hest og ponni

 

Vi har hest og ponni på eiendommen, og det er mulig å bruke dem ved ulike arrangement. Vi har også vogn og slede for hyggelige turer med venner og familier.

Havfiske

 

Skagen Gaard ligger 10 minutter unna Saltstraumen, der man kan fiske fra bergene rundt. Det er også mulig å låne vår egen båt, dersom du har båtsertifikat. Vi har fiskestenger som man kan låne. 

Copyright: Ernst Furuhatt / www.nordnorge.com / Bodø

Kanopadling

 

Kanopadling er en ting mange gjør på leirskolen i 8. klasse. På tide å prøve igjen? En kanotur passer for grupper som tar seg tid til en ekte naturopplevelse. Du kan velge blant flere turer;  ønsker du rolige vann eller elver med litt fart og spenning?

Copyright: Ernst Furuhatt / www.nordnorge.com / Bodø

Fjellklatring og turer

 

Skagen Gaard lligger nært mange fjell og turstier som passer veldig bra for dagsturer og/elller flere dager. Ta kontakt med oss for informasjon om spennende turruter og opplevelser.

 

Dykking

 

Å dykke i verdens sterkeste malstrøm har vær en turiskaktivitet for fridykkerer verden rundt. Har du dykkesertifikat, og ønsker å dykke i nærheten, ordner vi med transport og matpakker. Utstyr må medbringes eller leies hos samarbeidspartnere.

 

Ribtur i Saltstraumen

 

Vi arrangerer ribturer med godkjente operatører til Saltstraumen eller omeng. Ta kontakt for priser og mer informasjon.

 Copyright: Ernst Furuhatt / www.nordnorge.com / Bodø

GPS-aktivitetsløype

 

Morsom aktivitet for grupper, kurs og konferanser i Bodø. GPS brukes for å finne poster med ulike oppgaver og utfordringer. Gjøres som en uhøytidelig konkurranse med kåring av et vinnerlag til slutt.

 

 

 

Please reload

bottom of page